14.2.2015

How you doing Friday?

Perjantaiaamuna kello soitti aamu yhdeksältä. Muiden ollessa risteilypöhinässä ja niin sanotusti Kankkusessa, olin itse iloisena ja pirteänä syömässä aamupalaa turvallisesti kotona. Eilisessä Abishowssa hajonnut tietokone vaati korjausta ja syötyäni otin laukun kantoon ja matkasin kohti Klaukkalan keskustan tietokoneliikettä. Jätettyäni rakkaani toisten huomaan otin suunnan koululle, jossa Wanhat olivat juuri alkamassa. 


Olin ottanut laukkuun mukaan myös kameran, sillä ajattelin että mukavaahan se olisi ottaa noista kuvia, niin itselleen kuin mahdollisesti jollekkin tanssijoista tai jos sattuisivat tätä vaikkapa lukemaan. Kameraan en muistanut salamaa ottaa mukaan ja runkokin oli minulle hieman vieras, joten osasta kuvista tuli mitä tuli. 

 Pääsinpä itsekkin tanssimaan viimeiseen tanssiin, jossa Wanhat hakivat katsomosta itselleen parin. Siitä ei luonnollisestikkaan ole kuvia, mikä voi olla näin jälkeenpäin mietittynä ihan hyvä asia.
Kouluesistyksen jälkeen Wanhat suuntasivat busseilla toisille Klaukkalan kouluille ja minä jatkoin hilpeää perjantaiaamun seikkailuani kohti kotia.

Kello lähestyi neljää iltapäivällä ja sade-/räntäsade masensi ulkona, silti uskaltauduin ulos ja otimme Leevin kanssa suunnaksi. Helsingin-Sörnäisen-Kattilahallin- ja Kallion lukion Wanhojen tanssit! Muutaman kerran eksyttyämme ja pihan ohi ajettuamme, onnistuimme suunnistuksessa. Aikaa toki meni hieman odotettua enemmän ja olimme hieman myöhässä, jolloin tanssahtelijat tanssivat jo avaustanssia.


Kallion tanssit olivat siis Kattilahallissa, joka on vanha Helsingin kaupungin hyöryvoimala, jossa nykyisin järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja tilaisuuksia. Tanssipaikkana erikoinen, ehkä jopa hieman kehno, mutta tunnelmallisesti käsittämättömän hieno paikka. Suuret pylväät keskellä hallia, jonka ympärillä Wanhat pyörähtelivät! Itselläni ei ollut kameraa mukana, vaan kuvasin ystäväni Majn kameralla, joka itse oli tanssimassa kyseisessä juhlassa. Kuvaaminen oli yllättävän hikistä puuhaa, sillä hallissa ei ollut istumapaikkoja, jolloin katsojat mudostivat tanssijoiden ympärille suuren piirin, jonka yli sitten kurottelin kameran kanssa.

Kalliosta Klaukkalaan paluuta seurasi lentopallopelit Harjulan koululla Leevin ja Miikan vanhempien ja heidän ystäviensä kanssa. Se on ihailtavaa kuinka omien vanhempieni ikäiset, arkisin kiireiset työelämässä juoksevat perheenäidit ja -isät kokoontuvat perjantaina kello 20 pelaamaan lentopalloa! Näin ystävänpäivänä tämä sopiikin kirjoittaa, sillä varsinkin aikuiselämässä on tärkeää, että on ystäviä ympärillä, ettei kaikki aika kulu vain työpaikan ja kodin välillä tasapainotellessa. Se on sitten ihan oma tarinansa kuinka minä vielä häviän siellä, on nimittäin sen verran sporttisia isiä ja varsinkin äitejä!

Ja näin lähestyi perjantaikin loppuaan. Abiristeilyn väliin jättäminen ei ollut huono asia, ei lainkaan, ainakin näiden kaikkien kokemusten perusteella! Eikä juhliminen sittenkään siihen loppunut...

Vaihdettuani vaatteet kotona ja peseydyttäni noin kello 22:30 tuli minulle idea, että jos sitä kävisi tervehtimässä vielä Arkadian Wanhoja heidän jatkoillaan. No Aleksin kanssa siinä kyytiä yritettiin löytää ja lopulta tasan keskiyöltä lähdimme kohti jatkopaikkaa. Ihan hauskaa oli puolentoista tunnin ajan jutella kaikkien niiden väsyneiden ja ryytyneiden kakkosten ja kolmosten kanssa, jotka olivat näköjään selvinneet risteilystä hengissä!

Kello 02:00 astuin kotiovesta takaisin sisään ja hetken mietin, että kirjoitan tämän päivityksen silloin, mutta totesin, että nyt vain nukun ja muistelen päivän ihmisiä, tansseja, nauruja, itkuja ja erityisesti niitä lukuisia ystäviä, joiden kanssa sain olla! Kiitos teille kaikki!

PS. Abiasustani ei minulla ollut yhtään kuvaa, mutta pienen kyselyn jälkeen löysin tasan yhden otoksen! Tziizus (O.o)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti