21.11.2013

London

Jälleen sataa. Satanut kohta jo kohta kaksi viikkoa putkeen... Koeviikkokin painaa päälle. Ja kaiken ne kieltävät, Muumit ja Pokemonin, seuraavana joulutortut. Saa nähdä milloin ulkona leikkiminen kielletään.
En ihmettelisi, sillä aiheuttahaan tuo sää masennusta ja surua jokaisessa pienessä lapsukaisessa, pyytäisin siis teitä psykologit asettamaan ikärajat myös ulkona liikkumiseen!

Mutta kaamosmasennuksesta iloisempiin aiheisiin! Syyslomalla kävin jo 14. maailman valtiossa!Enään 182 maata jäljellä ja onneksi niin sillä olisihan se kurjaa jos 17-vuotiaana olisi kaiken nähnyt. Mutta siis syysloman vietin Lontoossa, niinkuin moni muukin suomalainen tänä vuonna.

Lontoo on hieno kaupunki, se ihmisten määrä on aivan käsittämätön. Aamuisin metrot ja kadut olivat rauhallisempia, mutta kun kello tuli viisi iltapäivällä, vyöryi kaduille ihmisiä joka nurkasta ja kolosta. Kaupat olivat täynnä ihmisiä, metroon sai änkeä sekaan, autoja, takseja ja busseja tiet täynnä. Hälinää, meteliä, kiireisiä ihmisiä puvut ja jakkutakit yllä jokapuolella. Hieno kaupunkihan Lontookin on, mutta hieman harmaa ja ankea eli englantilainen.

Mutta niin, hotellimme oli aivan ydinkeskustassa. Kiersimme viiden päivän aikana totta kai kaikki pakolliset nähtävyydet Big Ben, Tower Bridge jne. Tuli sitä kaupoissakin pyörittyä hieman, mutta ei, ei ne oikein ole mua varten.


Ruuassa ei ollut valittamista! Ruokapaikoistakaan ei
todellakaan ollut pulaa.
Tower Bridge
Piccadilly Circus


Musikaalit! Niistähän Lontoo on kuuluisa. Torstai iltana kävimme Disneyn Leijonakuningas-musikaalissa ja olihan se hieman laadukkaampaa ja suurempaa kuin täällä Suomessa. Jopa minä nautin.Nyt koeviikkoon valmistautumista, saa nähdä miten menee....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti