15.11.2013

Tästä se lähtee...

"Jassoo se on kello jo kaksitoista, vois käydä tietty nukkuu. Selataan nyt kuitenki vielä kerran facebook läpi.... Kappas blogi!.......... Hmmm pitäisköhän itekki tehä semmone?? Njääh tai no miksei, no mietin uudestaan huomenna."

Ja nyt pari viikkoa myöhemmin kirjoitan tätä ensimmäistä julkaisua!

Kaipa voisin kertoa jotain itsestäni tähän alkuun. Olen siis 17-vuotias nuori miehen alku, joka pitää urheilusta, matkailusta ja aika monesta muustakin asiasta, en oikein itsekkään tiedä että mistä kaikesta. Pelaan siis jalkapalloa kymmenettä vuotta nyt, mitä ei kyllä taitotasoon verrattuna uskoisi...(sen verran kehno ;D) Koripalloa pelasin 5 vuotta ja jääkiekkoakin joskus pienempänä, mutta sitä nykyään vain omatoimisesti ulkona talvisin. Kitarakin löytyy ja sitä olen nyt vuoden soitellut/rämpyttänyt, mutta musikaalisuutta minusta ei löydä edes etsimällä. Muuten kuuntelen musiikkia paljon.

Kuulun myös varmaan siihen harvaan joukkoon nuoria, jotka nauttivat mökkeilystä ja hiljaisuudesta. Kesäpäivä, hiljaisuus, aurinko ja olet vaikka kalassa mökki järvellä tai ajat lähisaareen viettämään päivää ja istumaan.

Matkailen myös paljon omasta mielestäni, joten matkailu aiheisia tekstejä ja kuvia tulen varmastikkin julkaisemaan. Esimerkkeinä tuleva Kiinan matka huhtikuussa ainakin! 


Lontoo syyslomalta
Milanista toukokuulta
Suurin osa kuitenkin kirjoituksista tulee olemaan jotain ihmeellistä mitä lie luokittelematonta pohdintaa elämää syvemmistä asioista. Alku voi olla hieman hankalaa, mutta eiköhän tätäkin opi joku päivä käyttämään.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti