15.1.2014

Talvi alkaa!

Herään. Kuinka täällä on näin valoisaa? Katson ulos ja näen auringon pilvien läpi. Maa on jäässä ja pensaat jäätyneet. Jes,jes,jes, JES!! Juoksen alas ja katson lämpömittaria ikkunan läpi, -8 astetta.! Iltapäivällä sataa lunta. Hyvin vähän, mutta ei sillä ole enään mitään merkitystä!

Pimeys ja masennus, niin ulkoa kuin sisältäni katosi lauantaina. Talvi alkoi vihdoinkin ja mikä olisikaan sen parempaa. Viime aikojen jatkuva sisällä istuminen saa loppua ja ulkona on vihdoin mukavaa olla, kun taivaalta ei tule jatkuvasti vettä, eikä täyspimeys tule iltapäivällä kello 16.
Kohta tulevat ulkojäät! Sitten hiihtoladut ja pulkkamäet! Talvi on ulkoilun paraati aikaa, näin syksyn sun muiden jälkeen. Saa nähdä miten koululle riittää aikaa, kun koeviikkokin lähestyy...
Meille tulee myös ensi viikolla kiinalainen opiskelija asumaan viideksi päiväksi ja saa nähdä miten kaveri reagoi pakkasiin. Tämä on siis osa Kiinan ystävyys-projektia, jossa he tulevat ensi viikolla tänne ja me matkustamme huhtikuussa Pekingiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti