26.3.2014

Countdown

On ollu hetken hiljasempaa täällä ja hiljaisuus jatkuu myös tämänkin jälkeen. Koulu imee kaiken, aivan kaiken. Mutta tajusin tänään kuinka hieno vuosi tästä vuodesta tulee! Tässä pari syytä:


18 päivää

Istun tähän aikaan lentokoneessa matkalla Kiinaan! Eieieiei, mitäköhän siitäkin tulee... Ei sitä osaa edes miettiä millaista siellä on. Se kaikki suuruus ja kulttuurinen ero. Ihmiset,autot,meteli, talot, kaikki. Pikku kylän lapsukaiset joutuu melkoseen koitokseen!

65 päivää

Kesälomaaaaan! Lähestytään loppua! Jes! Vielä yksi jakso, sekä huomenna alkava koeviikko täytyy taistella kunnialla läpi. Kesätyöpaikka melkein on, selvinnee lähipäivinä. Unelmatyötä tarjolla, ainakin saa olla ulkona! 

78 päivää

Jokainen penkkiurheilijaksi itseään kutsuva, "sivistynyt" ihminen ja maailman politiikkaa seuraava tietää mikä maailmaa järisyttävä tapahtuma alkaa! Kuukauden ajan, pelkkää huutoa ja juhlaa! Tällä kertaa karnevaali teemalla, ei vuvuzuelojen ärsyttävää meteliä! Jos et vieläkään tiedä, niin kysy isältäsi mihin kekkereihin Suomi ei päässyt mukaan 11. lokakuuta 1997.
214 päivää

18 vuotta elämää täällä
Jaa
Outoa
Ajokortti, ainakin toivottavasti.Parasta se ettei tarvitse enää miettiä ikäänsä esteenä! Kyllä, voin tulla kesätöihin teille olen 18!  Ai mitä Wilma,ei ei ei, äidin ei enää tarvitse  kuitata poissaolojani, olen 18! Kyllä, olen 18 vuotta! 

Kevätkin rullaa mukavasti :) Kuva kylläkin jo viime viikolta!
Tässä muutama poiminta, jos sinulla on joku aivan ehdoton, minkä olen unohtanut kommentoi se!!
Nyt koeviikkoa ja kohta Kiinaan katsotaan sitä ennen vielä jos kuuluisi tännekkin jotain!
-Sampo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti