19.4.2014

Pieni askel ihmiskunnalle, suuri askel minulle!(1. päivä Kiinassa)


Tänään on SE päivä! Iltapäivällä matka kohti Pekingiä alkoi! Jännitys sanoin kuvailemattoman suurta... Koskaan ei ole tuntunut tältä ennen matkaa. 

Helsinki-Vantaa. Mahassa pyörii aivan jumalattomasti, mutta silti aina niin hienoa tulla tänne, kun tietää että samassa rakennuksessa on portit joista pääsee minne tahansa maailmassa. Check-in done! Security check done! Boarding done!
Nousemme koneeseen, joka on aivan valtava! Tiesin, että Aasian reittikoneet ovat suuria, mutta en voinut kuvitella tätä näkyä. Kahdeksan istuinta rivissä ja 56 riviä! 
Ja mikä on tämä?!?!? Jokaisella matkustajalla oma kosketusnäyttö mediakirjasto. Uusimmat elokuvat, musiikki, pelejä, dokumentteja! En osaa päättää mitä katsoisin, joten suljen koko vempaimen ja keskityn omaan turvalliseen Spotifyihin.

Matkaa jäljellä viel noin viisi tuntia. Uni alkaa tulla itsekullekkin silmään. Pitäisi itsekkin varmaan, mutta keskittyminen on kaikessa muussa. 

Laskeutuessa onkin jo Pekingissä aamu, vaikka kello nyt on 21.03 kun tätä kirjoitan. Huomenna perjantaina uusi päivä ja toivottavasti kaikki menee hyvin.


Öistä Shakkia vierustoveria vastaan, joka istuu käytävän toisella puolen. Golf turnaus myös Leevin ja Kristan kanssa kokeiltu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti