20.12.2013

Joululoma!

Ei kyllä siltä tunnu, ikävä kyllä. Ajatuskin siitä, että jouluaatto on jo ensi tiistaina naurattaa. Sää on kuin lokakuussa, koulu jatkui normaalisti aina viimeisiin tunteihin asti, eikä joulu nyt muutenkaan ole näkynyt kuin kuukausi sitten ilmestyneessä lelu-kataloogissa. Ikävä kyllä tänäkään vuonna ei sieltä mitään kinuamisen arvoista löytynyt, niinkuin nyt on tupannut jo muutaman vuoden olemaan, mistä lie johtunee....

Tänä vuonna olen tehnyt ensimmäistä kertaa varmaan elämässä, muille jotain korttia tai lahjaa. Kai se lahjojen saamisen halu täytyy antamisella korvata. Tämän on korvannut joulukorttien teko, uusi ihmeellinen obsessioni ja ajanviettotapani.Tänäänkin jo muutama tunti tässä pöydän ääressä häärätessä on mennyt. o.O. Että jos sinun postilaattikkoosi ilmestyy outo paperiliuska, josta ei saa mitään selvää, niin se on varmaan minulta. 
Joulun vietän kotona perheen kesken. Sekin on  jotain aivan uutta. Isovanhempani, joiden luona yleensä olemme joulun viettäneet, muuttivat ja halusivat olla joulunajan kaksin uudessa asunnossaan. Onneksi äiti osaa tehdä hyvää ruokaa. Mutta tuleeko tästä joulusta muuten yhtään mitään?

No tulee tulee! Odotan innolla joulua ja lomaa. Saa ottaa aivan rauhassa ja olla vaikka ihan hiljaa, mennä ulos(jos sää sen sallii) kavereiden kanssa ja tuleehan se uusi vuosikin kohta. Mutta mutta nyt on aika tyhjää kaikki, eikä ole juuri mitä kertoisin enempää. Jalkapallo treenitkin jatkuvat vasta tammikuun puolenvälin jälkeen. Paitsi hei elämäni toinen 10!!! Maantiedosta!! 

Mutta toivotan kaikille hyvää joulua ja lomaa samalla!

3 kommenttia:

  1. kyl se joulumieli viimeistään aattona kunnolla löytyy vaik sää oiskin musta, itekkin tääl väkerrelly yötä päivää kortteja ja paketteja ;P hyvää joulua!!

    VastaaPoista