2.7.2014

Onko tässä enää mitään järkeä?

Mokasin. Tulin tänään mökiltämme Tammisaaresta,  mutta tottakai unohdin ottaa isäni kamerasta muistikorttini ulos, jolla olin kuvannut mökkikuvia tehdäkseni siitä postauksen. Sen aika tulee joskus. Mukavaa on ollut!

Hyppäsin aamulla  Karjaan juna-asemalta VR:n vietäväksi kohti Helsinkiä. Junalla matkustaminen on mielestäni paras tapa kulkea. Nopeaa, helppoa ja mukavaa. Maisemat vilisevät silmissä, mutta ne sentään näkee, toisin kuin lentäessä. Istuimetkin ovat autoa paremmat. 

Istuin siinä Kirkkonummen kohdalla kun huomasin penkin selkänojassa tarjous-mainoksen. Veturi-palvelun käyttäjille junamatkat hintaan 5€. No rekisteröidyin tietty sisään seuraavia matkoja varten. 5€ Helsingistä-Tampereelle ei ole paha hinta, itseasiassa melkein naurettava.

Saavuin kesäiseen Helsinkiin, jossa aurinkokin pilkotti hajanaisten pilvilampaiden välistä. Kamerakin oli  tottakai siellä missä ei pitäisi,vanhempien käytössä mökillä. Eikä puhelimen kanssa ehdi räpeltämään, koska kiire bussiin valtava. Vartti aikaa ehtiä Kamppiin ja sisään bussiin, joten kuville ei valitettavasti ollut aikaa.

HUH! Pari minuuttia jäi kelloon aikaan, kun ahtauduin laukkujeni kanssa Korsisaaren ovista sisään. 
"Kuus kaheksankymmentä", kuljettaja vastaa. Mutta miksi?!?! Helsingistä Tampereelle oli 5€ ja matkaa 190 kilometriä ja nyt minulta vaaditaan melkein kaksi euroa enemmän ja matkaa on 30 kilometriä, eikä matkustusmukavuus ole ihan samaa luokkaa kuin junassa... No ehkä 2030 saadaan Klaukkalaankin junayhteys, ehkä ei. En usko.

Sunnuntaina alkaa rippileiri! Toivottavasti säät vihdoin muuttuisivat auringoisiksi. Saan jälleen kerran, olla tekemässä niiden nuorien rippileiristä astetta paremman ja viihdyttävämmän, ehkä. Mutta ensi viikolla luodaan jälleen joukko uusia muistoja hyviä ja huonoja. 
Mökiltä ja riparilta sitten lisää viikon päästä!

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ei haitannu ettei ollu kuvia koska kirjotit niin selkeästi:) tosi hyvä postaus:)
    www.twogirlstwoplaces.blogspot.fi

    VastaaPoista