30.12.2014

Pakkasyö!


Olin viime yönä tulossa kaveriltani kotiinpäin kirpeän pakkasen vallitessa ulkona. Huomasin, että erilaiset valot loistavat kuin pilareina taivaalla. Tuo Haloilmiönä tunnettu valoefekti sai minut kaivamaan kameran vielä esille ja kävin ottamassa muutaman valokuvan, mutteivät ne tietystikkään onnistuneet ollenkaan kun kerrankin kävin kuvaamassa jotakin oikein tarkoituksella. Pakkanen pakotti luovuttamaan 20 minuutin jälkeen.


Yöllä oli käsittämätön tunnelma. Aivan hiljaista, muutamaa autoa lukuunottamatta. Tähdet loistivat kirkkaina ja muutama lentotähtikin näkyi! Sitä rupesikin miettimään kuinka pieniä me täällä olemme, kun katsoi kauas avaruuden ihmeitä.



Kävin tänään myös Helsingissä alennusmyynneissä, katsomassa itselleni uusia kauluspaitoja, mutta eipä mennyt sekään ihan nappiin. Sovitin Dressmannin mallipaitoja ja totesin että S- on parempi, sillä on sopivan tiukka päälläni. No ostin sitten kaksi S- kokoista paitaa, mutta kotiin päästyäni testasin niitä ja eiväthän ne olleet lainkaan samankokoisia kuin se mallipaita. Puristivat ja kiristävät jokapuolelta. Täytyy siis käydä vaihtamassa ne lähipäivinä...

-Sampo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti